Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Trei zile, cu super petreceri, în club Bambbo Studio One din Reşiţa, weekend-ul acesta. Vineri, invitat este DJ West Man, care va întreţine atmosfera pe parcursul întregii seri.

Pentru doamne şi domnişoare intrarea este liberă, în timp ce bărbaţii plătesc 10 lei. În Noaptea Învierii este aşteptat DJ Crismayer, DJ-ul lui Connect-R, unul dintre cei mai titraţi DJ ai momentului, care promite să facă un show de zile mari la Reşiţa. Cei interesaţi trebuie să ştie că biletul de intrare costă, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, 10 lei. Duminică, în prima zi de Paşte, în Bambbo este Retroactiv Party, anii ’80–’90, iar invitatul serii este DJ Dee.

Motive de bucurie şi pentru iubitorii muzicii de petrecere. Aceştia sunt aşteptaţi în clubul Million Dollars din Reşiţa, la sfârşitul săptămânii. Seara de vineri îi aparţine solistului Dan Finuţu, iar cea de sâmbătă, Violetei Lumina Vestului şi lui Adi de la Bistriţa. Biletul costă numai 10 lei. Duminică, în aceeaşi locaţie, va cânta îndrăgita solistă Rodica Olariu, care nu va veni singură, ci alături de membrii formaţiei sale. Seara se anunţă de pe acum una deosebită.

Adaugă comentariu