Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O parte dintre vârstnicii care au solicitat bilete de tratament pe litoral îşi vor vedea dorinţa împlinită.

Chiar dacă va fi pentru primele zile de extrasezon, cea de-a noua serie de bilete de tratament aduce un plus de bucurie pentru unii dintre bătrânii Caraş-Severinului care vor ajunge, în sfârşit, la mare. Casa Judeţeană de Pensii a definitivat lista celor cărora le sunt repartizate bilete de tratament pentru luna septembrie, cuprinzând 164 de beneficiari.

Printre aceştia se numără şi pensionari care şi-au dorit să ajungă pe litoralul românesc, lucru întărit şi de recomandarea medicală. Şi chiar dacă sunt cazuri în care vârstnicii şi-au ales ca primă opţiune Felix, dar au ajuns la Amara (cea de-a doua opţiune), sau care şi-au dorit să ajungă la Călimăneşti, dar au mers la Felix, există şi cazuri în care biletele repartizate au fost pe staţiunea pentru care s-a manifestat prima opţiune.

Eforie Nord, Neptun şi Saturn sunt doar câteva dintre destinaţiile preferate unde câţiva dintre vârstnicii judeţului vor ajunge chiar în primele zile ale lunii septembrie. Alţii vor merge în staţiuni precum Buziaş, Vatra Dornei, Amara, Herculane, Govora, Geoagiu, Moneasa sau Căciulata.

Fiecare serie are câte 18 zile, iar norocoşii care au reuşit să se numere printre cei care vor primi bilete trebuie să le ridice cu cel puţin şapte zile înainte. Solicitările se pot depune cu cel puţin 60 de zile înaintea perioadei solicitate.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu