Caraş-Severin, Romania

DOMAȘNEA – Un bărbat și-a pierdut viața la Domașnea, după un conflict la un bar din comună. Grigore Galescu, fost consilier local, a fost lovit de un consătean, Mihai Benghia, la capătul unor discuții în contradictoriu pe tema alegerii noului viceprimar al comunei.

În urma loviturii primite, Galescu, în vârstă de 45 de ani, s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de asfalt. Și-a pierdut cunoștința și a fost transportat imediat la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, însă pe drum a decedat. Potrivit primelor informații, în urma altercației, și agresorul, Mihai Benghia, a fost înjunghiat, fiind transportat de asemenea, la spitalul din Caransebeș. „Clientul meu a fost operat în cursul dimineții, se află în continuare în stare gravă la spital. Merg la Domașnea, la fața locului, am înțeles că sunt deja organele de cercetare acolo, adună probe. Din câte am aflat, ar exista niște filmări ale incidentului, de la niște camere de luat vederi din zonă”, ne-a precizat avocatul Cosmin Bolosin, apărătorul lui Benghia.

În primă fază au existat și informații că victima ar fi fost membru al Partidului Mișcarea Populară, ceea ce ar fi produs nemulțumirea agresorului, simpatizant social-democrat, iar conflictul ar fi pornit de la alegerea viceprimarului. „Domnul Grigore Galescu nu a avut nicio legătură cu filiala PMP Domașnea, nu a fost membru al organizației noastre. Sigur, îl cunoșteam, ne-a dat votul la recentele alegeri, dar atât”, ne-a spus, coincidență de nume, alt Mihai Benghia, din partea PMP Domașnea, acesta neavând însă nicio legătură cu agresorul. Cazul a fost preluat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, agresorul fiind cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

22 Comments

 1. Articol cu titlu de senzatie (numit si clickbait). deci nu a murit din cauza pumnului primit ci s-a lovit cu capul de asfalt. penibil.

 2. „Civilizatia banatana” in toata splendoarea ei…
  De ce oare a acceptat Regatul Romaniei anexarea acestei regiuni primitive numita Banat?! Trebuia sa le spuna „NU” banatenilor atunci, in 1918, pentru ca banatenii au fost si raman niste primitivi. Sau, daca tot i-a acceptat, macar sa-i colonizeze cu forta, sa-i civilizeze, sa-i asimileze…

   • O zi de trista amintire pentru Timisoara . Cei care au fost de acord sa ne unim cu Romania , nu ii cunosteau pe mitici si pe olteni . Daca ar fi facut putina cercetare , sigur acum eram intr-o alta structura .

   • MasterOfDisaster Reply

    Dar tu ce spui de deportarea banatenilor in Baragan? Lenesi fiind, banatenii, lasati sub cerul liber in pustiu s-au apucat sa „se vaite”…nu, stai, astia erau sudistii cu vaicarelile. Banatenii s-au apucat de construit case, muncit pamantul, etc…rezultatul?? 18 noi localitatii in mijlocul pustiului. Cand oltenii au vazut ca Banatenii sunt prosperi intr-un loc in care erau siguri ca astia vor crapa de foame..le-a picat fata. Au ras toate satele in 1960 dupa plecarea Banatenilor inapoi in Banat. Cum am mai spus, pune mana si citeste. Noi inca vrem sa fim lasati in pace si autonomi. Stim bine ce avem de facut. Nu ne duceti grija ca nu murim de foame noi.

  • MasterOfDisaster Reply

   Ai dreptate. Mai bine nu ne acceptau si ramanea Banatul regiune autonoma. E drept ca muream dar nu de foame, ci de bine ce o ducea Banatul. Pe noi chiar si astazi ne intereseaza sa ramanem o regiune autonoma, dar pentru ca „suntem prea saraci”, nu ne lasa altii. Pitecantropule, citeste Istoria Banatului si pe urma vino sa dai lectii.

  • Daca banatul este sau a fost primitiv, înseamnă ca restul țării, cu exceptia ardealului, a fost si este la faza de mitoză. In ultimul timp am observat o tendință a celor proaspăt stabiliți in Timișoara, sa jignească bănățenii. Consider acest lucru ironic si de un prost gust atroce. Nu confundați bănățenii cu oltenii si moldovenii care sunt la prima, a doua sau a treia generație in banat. Si chiar intre aceștia se află oameni cu caracter, dar in mare parte, din pacate, sunt specimene care nu fac cinste nimănui. Nu fiți ridicoli.

 3. Acest av. Bolosin este aparatorul la toti penalii inclusiv cei anchetati de DNA…

 4. Cine n-are habar (văd unu’ mai jos) cu ocazia asta află faptul că Domașnea și multe alte sate din Bantul de munte sunt constituite în majoritate din coloniști olteni care au migrat masiv din Oltenia în Bant pe vremea Imperiului.

   • Contrazici un eveniment istoric care a avut loc cu adevărat. E ca și cum ai contrazice viteza sunetului sau legea gravitației.

 5. Stingu Simona Reply

  Clientul domnului Cosmin Bolosin nu este in nici o stare grava,daca a avut rani grave cum a putut alerga dupa Galescu si cum a putut sa il loveasca atat de puternic incat s-a prabusit ca trasnit la pamant si cum se poate plimba pe holurile spitalului?

 6. Astia sunt singurii care au fost colectivizati dar ei tot mergeau la pamanturile lor si furau tot ce se putea.Aia a lui Petru Benghia fostul vice au fost turnatori la securitate.De aici ura satenilor pe ei. Primarul Lorint e demult pe functie si e total corupt.Acesta ca si fostul lui vice,are numai studii medii si si el a fost dat la ziare ca a batut pe unul.In comuna asta legea junglei este in forta,fara sa le fie frica de nimic.Am vazut in ziare ca au fraudat alegerile din iunie 2016.Una Anuta din primarie se ocupa cu vize de flotant pentru vizitatori adusi de ei la votare.Anuta asta este amanta lui Lorint si lucra la primarie.Familia lui Anuta,fratele ei,unii care le spun Buligani fura de rup si bat pe oricine li se pune pata in comuna.Aia zic ca au un neam procuror de la Caransebes si ii apara de la orice pe Buliganii aia si neamul lor.E de toata groaza in comuna aia.E de asteptat la crime primitive si hotii mizerabile.Aici nici preotii,medicii nu rezista din cauza mizerilor

 7. De ce nu screti acum caci criminalul dupa ce a savirsit crima este doar in arest la domociliul.

Adaugă comentariu