Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Potrivit declaraţiilor viceprimarului Ioan Crina, se poartă negocieri cu mai mulţi oameni de afaceri interesaţi să activeze în Zona Industrială de pe Valea Ţerovei.

„Era un defect până acum vizavi de accesul în parcul industrial, aveam nişte condiţii care nu se puteau respecta. Trebuiau să fie muncitori numai din Reşiţa. Am scos această clauză, pentru că dacă nu se găsesc oameni în Reşiţa, pot fi aduşi din Soceni sau din Ezeriş. Am permis accesul dezvoltatorilor, pentru că foarte mulţi producători nu vor să construiască hale. Au parteneri care se ocupă de această problemă şi ei doar iau în chirie“. Potrivit vechilor reglementări, investitorul care urma să producă pe Valea Ţerovei trebuia să îşi construiască singur şi hala.

6 Comments

  1. Incredibil cata demagogie poate sa existe…pana acum ca a fost viceprimar nu a putut sa propuna schimbarea unor clauze…acum a reusit el, eroul orasului pierdut…mi-e scarba de hotii astia fara retineri…vin alegerile si sper sa va dau peste bot!

  2. Aeroportul din Tn Severin si Heliportul din Gataia sunt foarte aglomerate , ar mai trebui construite doua-trei aeroporturi la Terova si Moniom. Intradevar se vede cu ochiul liber de la DNA la Doman ca PeNaLii fac „lucru bine facut”

    • Hai sa fim impartiali domnu PPA, TOTI sunt niste ordinari, nu doar PeNaLii, stati linistit!!!!

  3. doar campanie electorala.nu v-a obligat nimeni din lumea asta sa nu faceti facilitati pt cei ce ar vrea sa investeasaca acolo.dar ca pina acum, doar excrocul de chebutiu a amestecat treburile si v-a fraierit cu tot felul de porcarii demne de capul ala de nemernic.

  4. bora laurentiu Reply

    Toti care a-ti condus Resita santeti niste incompetenti ! Acum aruncati vina pe fostii colegi(Stepanescu) de parca el a fost singurul vinovat pentru starea in care a ajuns Resita !Vreau sa va reamintesc ca pe vremea conducerii PNL- PD sa pierdut investitia de la km. 7 .Tot in aceea perioada s-a construit Piata Resita Sud (o constructie monstruoasa si inutila)realizata doar ca sa castige unii bani .Tot atunci sa realizat centrul civic (cel de toata jena)tot in acest scop(de a castiga unii bani necuveniti) .Acum in spatele lui Popa Ioan (Taitelu) se afla unii dintre acei oamenii! Pe partea PSD la fel! Aceia-si oameni care au fost la conducere multi ani si nu au realizat decat dezastre economice !Sa ne spuna D-l Crina realizariile dansului in calitate de viceprimar,consilier local,consilier judetean !

Adaugă comentariu