Caraş-Severin, Romania

CRAIOVA – În etapa a patra a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița a învins miercuri, 7 mai, în deplasare, pe CSU Craiova, cu scorul de 2-1. La pauză scorul a fost egal, 1-1.

CSU Craiova a deschis scorul în minutul 16, prin Ferfelea, dar reșițenii au egalat în minutul 42, prin Silviu Mureșan. S-a intrat la vestiare cu scor egal, 1-1, iar golul mult doritei victorii reșițene a venit în minutul 87, autorul acestuia fiind Făgărășanu.

Metalul Reșița: Zimmermann, R. Cristian (min. 61, Făgărășanu), Popescu, Tătaru, Murgoci (min. 75, Stoica), Breșneni, A. Vaştag, Vasile, Opriţa, Szabo, Mureşan (min. 86, Enescu).

Următorul meci al echipei Metalul Reșița va fi sâmbătă, 10 mai, de la ora 11, în Valea Domanului, cu Gloria Bistrița.

5 Comments

 1. LuxPhotoFuchs Reply

  Atentie, daca veti continua sa copiati formatiile din prosport puteti avea surpriza ca ENESCU sa fie fraudulos titular si introdus ca rezerva in minutul 86! Resita a inceput la mijloc cu BRESNENI care a jucat tot meciul! Graba de a fi mai promt decat altii, strica treaba!

   • LuxPhotoFuchs Reply

    Corecta observatia! Dar „fondul inaintea formei„! Imi insusesc greseala de ortografie, dar autorul greselii de fond ce isi insuseste?

 2. Fuchs, tot carcotasul de serviciu ai ramas. Apropo, se scrie „prompt“, nu „promt“.

Adaugă comentariu