Caraş-Severin, Romania

PÂNCOTA – Deși și-au propus victoria, rosso-nerii s-au întors acasă cu un singur punct.

În etapa a XIII-a a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița a scos doar o remiză albă, 0-0, din deplasarea de la Șoimii Pâncota. În urma acestui rezultat, echipa reșițeană a coborât pe locul al treilea al clasamentului, făcând rocadă cu Fortuna Poiana Câmpina. Elevii lui Daniel Oprița au prins o zi slabă, acțiunile lor de atac fiind sortite eșecului, iar antrenorul rosso-nerilor a explicat rezultatul negativ al echipei sale: „Nu am marcat, nu am avut corner, nu am dat la poartă, nu ne-am concentrat îndeajuns, nu am centrat bine în fața porții, nu ne-a ieșit nimic. Cu toate acestea, sunt mulțumit de rezultat. Chiar dacă am avut posesie și am dominat și nici adversarii nu au avut ocazii, nu meritam mai mult decât această remiză. Rezultatul de egalitate este echitabil. Aveam o șansă să ne apropiem de Timișoara, dar lupta este deschisă, campionatul nu s-a încheiat, mai sunt multe puncte puse în joc. Timișoara e cea mai bună din serie, au bătut la Câmpina, noi am luat bătaie cu Fortuna dar nu știu cum. Îmi e ciudă de acel meci, l-am pierdut nemeritat. Felicit echipa din Pâncota pentru că și-a atins scopul. Au întâlnit echipa de pe locul doi, era normal să fie mulțumită cu orice punct. Sper să îi ajute acest rezultat pe mai departe, să evite retrogradarea sau chiar să intre în play-off. A fost un meci de luptă, așa cum era normal, pe un teren greu pentru ambele formații.

Metalul Reșița: Zimmerman, R. Cristian, Ciucă, I. Popescu, Anițoiu, A. Ionescu, Vaștag (min. 46, Manole), Feher, Breșneni (min. 60, Voinea), Buhăescu, O. Vasile (min. 74, Neagoe).

2 Comments

  1. incepe echipa sa se multumesca si cu egaluri….era normal sa se intample asta….doar stiati ca nu aveti sanse la promovare…doar arbirati….atat

Adaugă comentariu