Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Acesta este numărul aproximativ de tichete de transport gratuit pentru vârstnici ce au fost eliberate de către Primăria Reşiţa.Nu mai puţin de 5.965 de tichete şi legitimaţii prin care persoanele de vârsta a treia din municipiu beneficiază de transport public gratuit au fost eliberate, în perioada 4-20 martie, de către Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Reşiţa, după cum se arată într-un comunicat remis redacţiei. De fapt, au dreptul la aceste tichete şi legitimaţii toţi pensionarii care realizează venituri de până la 800 de lei, precum şi cei care au împlinit vârsta de 70 de ani, indiferent de cuantumul pensiei.

Fiecare dintre beneficiari primeşte, o dată la şase luni, tichetele de transport aferente unei jumătăţi de an. Acestea sunt în număr de 96 (câte 16 pentru fiecare lună), ceea ce înseamnă că aproximativ 60 de pensionari şi-au ridicat tichetele luna aceasta.

Toate tichetele distribuite luna aceasta au fost imprimate cu culoarea roşie, precum cele emise în perioada 3-21 septembrie 2012, astfel încât persoanele care mai au bilete de la finele anului trecut să le poată utiliza în continuare, se mai arată în documentul citat.