Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Mărșăluitorul Marius Cocioran, legitimat la C.S.M.-Universitatea Reșița, se află în această perioadă la Buziaș, pentru un nou stagiu de pregătire în perspectiva a două competiții, una națională și alta mondială, programate în această vară.

Sportivul reşiţean privește cu optimism la Jocurile Olimpice de la Rio de Janiero de anul viitor, unde va concura în proba de 50 km marș. Cu alte cuvinte, va fi la a doua participare consecutivă la Jocurile Olimpice după Londra 2012. După antrenamentul de joi efectuat în stațiunea timișeană, am purtat un scurt dialog.

„În primul rând, mă bucur că sunt sănătos, că mă simt foarte bine. Programul de pregătire decurge normal. Azi (joi, 25 iunie – n.r.), de exemplu, am făcut 28 de km. Voi rămâne în Buziaș până în jurul datei de 20 iulie, pentru că pe 26 iulie voi participa la Campionatele Naționale de 20 km marș de la Pitești. Dar eu pun baza pe 50 km, având în vedere faptul că voi merge în luna august la Campionatele Mondiale din China, și privesc spre Jocurile Olimpice de la Rio de Janiero“.

Adaugă comentariu