Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fostul primar al Reşiţei este un om liber, după ce Curtea de Apel Timişoara a decis că a întrunit condiţiile pentru a putea fi eliberat condiţionat.

Liviu Spătaru a fost condamnat în martie 2014 de Curtea de Apel Craiova la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Potrivit dosarului instrumentat de DNA, Liviu Spătaru ar fi primit o excursie în Muntenegru pentru a favoriza un contract de achiziţie de carburant de la o firmă de produse petroliere a lui Dănuţ Izvernari. Tranzacţia a adus un prejudiciu Consiliului Local Reşiţa de peste 130.000 euro. „După ce am constatat că viaţa din afară este ca cea dinăuntru pentru mine care am fost îngropat în puşcărie într-o bibliotecă, toţi anii de detenţie au fost un regal intelectual. Mă bucur că am ieşit şi aştept ca Primăria Reşiţa, singura instituţie care s-a constituit parte civila la „marele meu furt“ să îmi dea 126, 8 kg de bitum. M-am întors la Reşiţa, iar primele drumuri au fost la Poliţie şi la fostul loc de muncă, la universitatea reşiţeană. Peste tot ar putea să fie linişte!“, a declarat Liviu Spătaru pentru Jurnal de Caraş-Severin.

4 Comments

  1. un resitean apolitic Reply

    Nesimtitule, pentru cei mai multi oameni e mai greu afara nu la puscarie. Pt tine a fost la fel ca afara sau ai trcut pe spirt medicinal?Nu te mai du pe la Universitate ca spagarii tai au fost prinsi si aia sau vroiai sa iti vezi fufa marea Pnl=ista. Gunoiule!

  2. Nu te-a vizitat la popa sapca si cetateanul de onoare gomboasa? L-ai recomandat pentru contributii ‘marcante’ . Bravo! El are ‘facilitati’ pentru ultima calatorie, tu nu.

Adaugă comentariu