Caraş-Severin, Romania

CONSTANTIN DAICOVICIU – Daniel Boambeş, primarul comunei Constantin Daicoviciu, a semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, un nou contract de finanţare.

„Este vorba de contractul prin care primim bani pentru asfaltarea a 9,3 km de străzi, respective toate străzile din satul Peștere și toate celelalte străzi neasfaltate din Maciova și Mâtnicu Mare. Practic, prin acest proiect, finalizăm operaţiunea de asfaltare a celor 28 km de străzi din toate localitățile aparţinătoare comunei noastre. Cu ajutorul lui Dumnezeu ducem acest proiect la capăt şi cred că toată lumea va fi mulţumită”, ne-a declarat Boambeş.

„V-am mai spus că la finele lui 2017, am semnat trei contracte de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale. Este vorba despre un proiect modernizare drumuri vicinale, în lungime de 9,3 kilometri, alimentarea cu apă în satele Căvăran, Maciova, Peştere şi Mâtnicu-Mare, dar şi introducere reţele de canalizare, cu staţie de epurare, tot în Căvăran, Maciova, Peştere şi Mâtnicu-Mare. Pentru proiectul de modernizare drumuri vicinale am finalizat licitaţia şi s-a atribuit contractul de lucrări, cum permite vremea vor începe lucrările de execuţie. La canalizare, suntem în faza de licitaţii“, susţine edilul comunei Constantin Daicoviciu.

Valoarea totală a acestor proiecte se ridică la aproape 5 milioane de euro, cea mai mare parte din sumă, de 2,5 milioane de euro, urmând să fie alocată de Ministerul Dezvoltării pentru canalizare. „Eu sunt optimist şi încrezător, când munceşti cu suflet, rezultatele vin sigur“, ne-a mai spus Daniel Boambeş.

Adaugă comentariu