Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sâmbătă, 13 iulie a.c. a fost inaugurat noul traseu din Valea Țerovei a Reșiței, cu prilejul ediției a X-a a „Cupei Carașului” la karting, etapa a II-a din cadrul Campionatului Național Școlar 2013.

În organizarea Palatului Copiilor și Elevilor Reșița, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin și al Primăriei Reșița, Parcul Industrial Valea Țerovei cunoaște o emulație deosebită fiindcă reunește peste 120 de tineri piloți, reprezentând 49 de echipe din țară. „Avem o participare numeroasă, cu sportivi din județele Timiș, Dolj, Dâmbovița, Argeș, Brăila, Satu Mare, Bihor, Mehedinți, Gorj, Cluj, Iași, Suceava, Baia Mare, Alba, Buzău, Vâlcea, Zalău, Arad, Mureș, Hunedoara”, ne-a declarat prof. Sorin Savu, directorul Palatului Copiilor și Elevilor Reșița, coordonatorul Cercului de Karting al P.C.E., care s-a implicat direct în organizarea concursului.

După ședința tehnică de vineri, 12 iulie a.c., a doua zi au fost programate verificarea tehnică a karturilor, antrenamentele libere pe clase și manșele de calificare. Duminică, 14 iulie a.c., de la ora 11.40, sunt programate antrenamentele libere, iar de la ora 14 se va derula concursul propriu-zis.

Palatul Copiilor și Elevilor Reșița este reprezentat de 18 piloți, la cele nouă clase de concurs.

3 Comments

  1. E bine ca macar o data in an , se foloseste si parcul industrial Valea Terovei la ceva !!!!
    Daca fabrici nu dam voie sa construim ( aviz edililor acestui oras) Primaria Resita … domnule primar … !!! sa transformam parcul in pista de F1 ca oricum atrage mai multi turisti decat investitori !!! La turisti nu poti sa le dai flit …. !!!
    Foarte frumos eveniment !!!

  2. Este imbucurator faptul ca s-a gasit o utilitate pentru Parcul Industrial. Era pacat sa fie folosit doar ca parcare pentru Tiruri. Astfaltul fiind nou, mai bine sa fie folosit pentru concursuri de karting decat sa se lase sub greutatea camioanelor stationate. Eventual si niste concursuri de biciclete s-ar putea organiza, daca pentru productia de biciclete n-a fost bun terenul.

  3. Dupa cate imi aduc aminte, citire de la alt ,,specialist” :,, este o zona unde drumurile aluneca fara sa se circule pe ele”.Acum sunt bune pentru F1, daca se face o actiune, de ce se face? Vedeti ca va contrati intre voi. Cine nu da voie? Hai Anonimus construieste o fabrica, daca nu stii procedura de concesionare e publica.

Adaugă comentariu