Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Trandafiri albi, lacrimi, regrete. Astea sunt în jurul sicriului, străjuit de militari ai Armatei Române, al fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, angajaţi ai instituţiei, prieteni, oameni simpli i-au prezentat un ultim omagiu lui Sorin Frunzăverde. La căpătâiul acestuia veghează îndurerate soţia şi mama lui.

Un omagiu i-a fost adus şi pe site-ul Ministerului Apărării Naţionale, ministrul Gabriel Leş având doar cuvinte de suflet şi apreciere: „Vestea dispariției lui Sorin Frunzăverde m-a surprins și m-a întristat nespus. Ca ministru al apărării naționale în două mandate (martie-decembrie 2000, respectiv octombrie 2006-aprilie 2007), Sorin Frunzăverde a contribuit, cu viziune și pragmatism, la procesul de modernizare a Armatei României și s-a remarcat drept un susținător necondiționat al militarilor și civililor care își desfășoară activitatea în MApN. Aflat la conducerea MApN în perioade pline de provocări în mediul politic național și în cel de securitate regional și global, Sorin Frunzăverde a asigurat echilibru și măsură în gestionarea politicilor de securitate națională, a contribuit la consolidarea statutului armatei noastre pe plan intern, drept una dintre instituțiile de bază ale societății românești, dar și pe plan extern, ca un ambasador valoros al țării noastre în lume, un partener și un aliat de nădejde în cadrul organizațiilor din care facem parte.Adresez un gând de mângâiere familiei greu încercate“.

N.C.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber