Fotbaliștii și primarul au adus Iepurașul copiilor din spitalul caransebeșean - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Înaintea meciului decisiv de mâine, de la Lupac, o parte din fotbaliștii Viitorului Caransebeș și primarul Felix Borcean le-au făcut o mică bucurie copiilor internați la secția Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

Antrenorul Ion Bica, directorul sportiv Ghiță Valușescu, Negoescu, Nicoară, Mărgan și alți colegi, alături de primar, le-au împărțit copiilor pungi cu dulciuri, ca un mic cadou în apropierea Iepurașului. „Într-adevăr, am făcut acest gest frumos, cu colegii mei, cu domnul antrenor, cu primarul acestui oraș, am încercat să le aducem mici cadouri copiilor, să-i bucurăm de sărbătorile pascale, le dorim tot binele din lume. Am adus 30 de pungi cu dulciuri, l-am luat și pe cel mic cu mine să mă ajute”, ne-a spus atacantul Viitorului, Cosmin Negoescu. Cât despre meciul decisiv de mâine, Negoescu a fost scurt și la obiect: „La Lupac mergem la victorie, asta ne dorim cu toții, de la fiecare jucător până la cel mai mare suporter al acestei echipe, vrem să mergem la baraj”.

Primarul Felix Borcean a povestit cum i-a venit ideea ca fotbaliștii să vină cu cadouri la copii. „Ideea mi-a venit miercuri, am fost prezent la antrenamentul echipei dinaintea meciului de mâine, de la Lupac, am făcut și eu antrenament, am jucat fotbal și la final le-am propus ca astăzi, împreună, să mergem la Pediatrie și să oferim copiilor câteva daruri pentru Sărbătorile de Paște, să-i bucurăm și pe ei. Dar, totodată, să petrecem câteva clipe împreună, ca o formă de relaxare înaintea acestui meci important”, a explicat edilul.

Pungile cu dulciuri au fost puse la dispoziție de Primăria Caransebeș, iar după scurta escală de la spital, fotbaliștii și primarul au făcut același gest și la Centrul pentru Persoane Vârstnice din Caransebeș.