Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cartierul reşiţean reprezintă punctul de pornire al lucrărilor de întreţinere care au demarat în oraş.

În cursul zilei de 5 mai, în municipiul Reşiţa, au început lucrările de asfaltare a parcării de pe Calea Caransebeşului nr. 2, pe o suprafaţă de 310 mp, precum şi lucrările de pregătire pentru asfaltare a parcării din zona Aleii Constructorilor, pe o suprafaţă de 1.200 mp.

Tot marţi, au fost efectuate lucrări de inscripţionare a locurilor de parcare de domiciliu din zona Căii Caransebeşului nr. 1, care vor continua şi în celelalte parcări din Microraionul II al cartierului Lunca Bârzavei. De asemenea, în 5 mai au mai fost realizate lucrări de marcare a trecerilor de pietoni în zona Bulevardului Republicii, precum şi lucrări de cosire în Lunca Pomostului (spaţiul verde din zona fântânii amenajate pe Bulevardul A.I. Cuza) şi pe strada Petru Maior, în zona bisericii sârbeşti. Până în prezent, au fost finalizate lucrările de cosire în zona locurilor de joacă din Lunca Bârzavei (Parcul Copilului, fost Siderurgistului), Piaţa Tricolorului, aleile Buziaş, Gladiolelor, Tuşnad, Lipovei, Constructorilor, Albăstrelelor, Crizantemei, Romaniţei, Trei Ape, Bârzăviţei şi Calea Timişoarei).

Aceste lucrări sunt efectuate, în regie proprie, de către Serviciul Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat Public şi Deszăpezire, conform graficului şi bugetului aprobat, după cum se arată într-un comunicat remis redacţiei.