Caon.ro https://caon.ro Caon.ro Sat, 19 Sep 2020 09:23:57 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 https://caon.ro/wp-content/uploads/2019/12/favicon-96x96.png Caon.ro https://caon.ro 32 32 „Universul Copiilor“, pictat în Govândari https://caon.ro/universul-copiiilor-pictat-in-govandari/2378267/ https://caon.ro/universul-copiiilor-pictat-in-govandari/2378267/#respond Sat, 19 Sep 2020 09:22:34 +0000 https://caon.ro/?p=2378267 REŞIŢA – Este vorba despre noua grădiniţă din cel mai populat cartier reşiţean, care a fost ridicată de municipalitate, în parteneriat cu ministerul de resort, şi care a fost „colorată“ şi decorată de voluntari!  Anul acesta, infrastructura educaţională din Reşiţa s-a îmbogăţit cu o grădiniţă. Aceasta funcţionează în structura Colegiului Naţional „Mircea Eliade“, iar proiectul [...]

Articolul „Universul Copiilor“, pictat în Govândari apare prima dată în Caon.ro.

]]>
REŞIŢA – Este vorba despre noua grădiniţă din cel mai populat cartier reşiţean, care a fost ridicată de municipalitate, în parteneriat cu ministerul de resort, şi care a fost „colorată“ şi decorată de voluntari! 

Anul acesta, infrastructura educaţională din Reşiţa s-a îmbogăţit cu o grădiniţă. Aceasta funcţionează în structura Colegiului Naţional „Mircea Eliade“, iar proiectul a fost implementat în parteneriat cu Primăria Reșița și Ministerul Educației și Cercetării, valoarea totală a obiectivului depăşind două milioane de euro.

„În universul copiilor aproape întotdeauna există doar binele; frumosul, bunătatea, speranţa și iubirea triumfă, spune primarul Ioan Popa! Am reușit, la începutul acestui an școlar, să deschidem o nouă unitate de învățământ. Este vorba de o grădiniță nouă cu trei săli de clasă dotate modern! Cabinet medical, sală profesorală, precum și amenajări exterioare: loc de joacă, teren de sport, pistă de alergare – un cadru adecvat pentru activități în aer liber. Am denumit-o «Universul Copiilor», pentru că în realitatea lor totul este frumos, bun, există multă speranță și iubire și toate acestea triumfă! Grădinița cu Program Normal «Universul Copiilor» și-a deschis porțile în acest an școlar și este locul unde preșcolarii de la Colegiul Național «Mircea Eliade» vor descoperi tainele cunoașterii“.

Şi dacă tot vorbim de universul celor mici, nu putea lipsi culoarea. Astfel, desenele și decorul au fost realizate de voluntarii de la Asociația Nevo Parudimos.

JCS-Antoniu Mocanu

Articolul „Universul Copiilor“, pictat în Govândari apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/universul-copiiilor-pictat-in-govandari/2378267/feed/ 0
Şi Anina va avea iluminat public cu leduri https://caon.ro/si-anina-va-avea-iluminat-public-cu-leduri/2378264/ https://caon.ro/si-anina-va-avea-iluminat-public-cu-leduri/2378264/#respond Sat, 19 Sep 2020 08:55:32 +0000 https://caon.ro/?p=2378264 ANINA – Pentru a se conforma cerinţelor actuale de eficientizare energetică, asemenea altor oraşe din judeţ şi din ţară, Primăria Anina va moderniza sistemul de iluminat! Încă din luna iulie a fost depusă în acest sens o cerere de finanţare nerambursabilă la Administrarea Fondului pentru Mediu, în valoare de un milion de lei, această sumă [...]

Articolul Şi Anina va avea iluminat public cu leduri apare prima dată în Caon.ro.

]]>
ANINA – Pentru a se conforma cerinţelor actuale de eficientizare energetică, asemenea altor oraşe din judeţ şi din ţară, Primăria Anina va moderniza sistemul de iluminat!

Încă din luna iulie a fost depusă în acest sens o cerere de finanţare nerambursabilă la Administrarea Fondului pentru Mediu, în valoare de un milion de lei, această sumă reprezentând 55,76 la sută din valoarea eligibilă a proiectului. Costurile totale, respectiv cheltuieli eligibile şi neeligibile, sunt în cuantum de 1.811.168 lei. Pentru cheltuielile eligibile ale proiectului, Primăriei îi revine o contribuţie de 793.318 lei, iar pentru cele neeligibile, 17.850 lei.

Important este că vor fi achiziţionate 1.260 de corpuri de iluminat noi, cu led, acestea având o eficienţă energetică ridicată. Cei care au realizat un studiu tehnic pentru a evalua situaţia existentă în acest moment în privinţa iluminatului public stradal au ajuns la concluzia că înlocuirea stâlpilor care au lămpi cu vapori de sodiu cu corpuri de iluminat noi, cu led, va reduce consumul de energie cu aproximativ 76 la sută. Astfel, iluminatul stradal clasic va deveni istorie şi la Anina, în prezent fiind pe structură de stâlpi şi reţele de alimentare cu energie electrică aeriene.

Modernizarea sistemului de iluminat stradal va reduce semnificativ nu doar costurile energiei electrice, ci şi emisiile de CO2, contribuind astfel la îmbunătăţirea calităţii mediului. Dar mai durează, spun reprezentanţii Primăriei, fiindcă abia a fost depusă cererea de finanţare la AFM. Documentul trebuie mai întâi aprobat, iar etapele următoare, adică semnarea contractului de finanţare, licitaţia pentru proiectare şi execuţie, asemenea oricărui proiect, necesită răbdare şi timp. În orice caz, cererea de finanţare este pentru 18 luni.

JCS-Alexandra Gorghiu

Articolul Şi Anina va avea iluminat public cu leduri apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/si-anina-va-avea-iluminat-public-cu-leduri/2378264/feed/ 0
Din cauza Covid, cursuri suspendate pentru o clasă de la „Traian Lalescu”! https://caon.ro/din-cauza-covid-cursuri-suspendate-pentru-o-clasa-de-la-traian-lalescu/2378258/ https://caon.ro/din-cauza-covid-cursuri-suspendate-pentru-o-clasa-de-la-traian-lalescu/2378258/#respond Sat, 19 Sep 2020 06:58:39 +0000 https://caon.ro/?p=2378258 CARAȘ-SEVERIN – Măsura a fost luată aseară de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, în urma confirmării a trei cazuri de infectare cu SARS CoV-2, în rândul elevilor din clasa respectivă, cursurile fizice ale acesteia urmând să fie suspendate până la 1 octombrie! O măsură similară a fost luată și pentru o clasă a [...]

Articolul Din cauza Covid, cursuri suspendate pentru o clasă de la „Traian Lalescu”! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
CARAȘ-SEVERIN – Măsura a fost luată aseară de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, în urma confirmării a trei cazuri de infectare cu SARS CoV-2, în rândul elevilor din clasa respectivă, cursurile fizice ale acesteia urmând să fie suspendate până la 1 octombrie!

O măsură similară a fost luată și pentru o clasă a Liceului Teoretic „Tata Oancea“ din Bocşa, și acolo fiind confirmat un elev infectat cu SARS CoV-2. În aceste condiții, s-a aprobat trecerea la scenariul 2 (galben) de desfăşurare a activităţilor didactice pentru mai multe unităţi de învăţământ din judeţ, ceea ce înseamnă că prioritate să meargă la şcoală vor avea preşcolarii, elevii din clasele 0-4 şi elevii din anii terminali, iar celelalte clase vor face ore online, însă vor merge şi la şcoală, prin rotaţie.

„Este necesară o mai mare responsabilizare a părinţilor şi elevilor, deoarece s-a constatat că situaţia cea mai periculoasă este în rândul elevilor de liceu, care chiar dacă respectă regulile de distanţare fizică şi normele igienico-sanitare în cadrul şcolii, le ignoră cu desăvârşire în momentul în care părăsesc unitatea de învăţământ”, a precizat prefectul Cristian Gâfu.

Acesta a atras încă o data atenția că situaţia generată de pandemie a devenit foarte periculoasă, boala având evoluţii din cele mai neaşteptate şi lovind necruţător, fără să mai ţină cont de vârstă sau de condiţia fizico-medicală a pacienţilor. Din păcate, chiar și în Caraș-Severin au decedat persoane sub 50 de ani, care nu aveau comorbidităţi asociate şi care erau într-o stare fizică foarte bună.

JCS-L.A.

Articolul Din cauza Covid, cursuri suspendate pentru o clasă de la „Traian Lalescu”! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/din-cauza-covid-cursuri-suspendate-pentru-o-clasa-de-la-traian-lalescu/2378258/feed/ 0
Trenul Reşiţa-Caransebeş, repus pe linie. Dar… https://caon.ro/trenul-resita-caransebes-repus-pe-linie-dar/2378249/ https://caon.ro/trenul-resita-caransebes-repus-pe-linie-dar/2378249/#respond Fri, 18 Sep 2020 13:30:09 +0000 https://caon.ro/?p=2378249 CORNUŢEL BANAT – Zeci de ani de nepăsare şi-au spus cuvântul la Cornuţel Banat, unde duminică, 13 septembrie, 12 din cele 25 de vagoane ale unui tren de marfă al TMK au deraiat, unul dintre acestea răsturnându-se! Imaginile de la faţa locului arată traversele putrede, iar în unele zone, la reparaţiile de acum un an, [...]

Articolul Trenul Reşiţa-Caransebeş, repus pe linie. Dar… apare prima dată în Caon.ro.

]]>
CORNUŢEL BANAT – Zeci de ani de nepăsare şi-au spus cuvântul la Cornuţel Banat, unde duminică, 13 septembrie, 12 din cele 25 de vagoane ale unui tren de marfă al TMK au deraiat, unul dintre acestea răsturnându-se!

Imaginile de la faţa locului arată traversele putrede, iar în unele zone, la reparaţiile de acum un an, terasamentul ridicat nu a fost bine compactat, lucru care a dus la denivelări sub greutatea trenului! Mai mult decât atât, traversele aparent bune, sunt şi ele putrede, astfel că şi după refacerea zonei, rămâne tras un semnal de alarmă, existând riscul repetării incidentelor de acest gen.

Prefectul judeţului, Cristian Gâfu, a fost vineri, pentru a doua oară, pe teren, în zona afectată, pentru a supraveghea operaţiunea de repunere în circulaţie a tronsonului feroviar Reşiţa-Caransebeş.

„Din cauza zonei greu accesibile în care s-a produs accidentul, echipele de intervenţie ale CFR au avut nevoie de mai multe zile pentru a decongestiona locul accidentului şi pentru a se asigura că traficul feroviar poate fi reluat în condiţii de siguranţă pe tronsonul respectiv“, informează Instituţia Prefectului.

Potrivit acesteia, peste weekend se lucrează la încărcarea mărfii din vagoanele deraiate şi la ridicarea şi transportarea vagoanelor respective, ulterior trecându-se la verificarea instalaţiei electrice şi la repararea acostamentului şi a şinelor. Potrivit celor de la CFR, reluarea traficului feroviar a fost prognozată pentru duminică, 20 septembrie.

JCS-A.M.

Articolul Trenul Reşiţa-Caransebeş, repus pe linie. Dar… apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/trenul-resita-caransebes-repus-pe-linie-dar/2378249/feed/ 0
Acolo, în izolarea lor, 192 de familii vor avea curent electric! https://caon.ro/acolo-in-izolarea-lor-192-de-familii-vor-avea-curent-electric/2378246/ https://caon.ro/acolo-in-izolarea-lor-192-de-familii-vor-avea-curent-electric/2378246/#respond Fri, 18 Sep 2020 13:13:50 +0000 https://caon.ro/?p=2378246 CARAŞ-SEVERIN – Pentru un număr total de 192 gospodării, izolate, din comunele Armeniș, Băuțar, Buchin, Cornereva și Sichevița, neracordate la rețeaua de distribuţie a energiei electrice, sunt în curs de semnare contractele de finanțare pentru proiectele privind instalarea de sisteme fotovoltaice! Finanțarea proiectelor o acordă Administrația Fondului de Mediu, iar centralizarea dosarelor a fost făcută [...]

Articolul Acolo, în izolarea lor, 192 de familii vor avea curent electric! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
CARAŞ-SEVERIN – Pentru un număr total de 192 gospodării, izolate, din comunele Armeniș, Băuțar, Buchin, Cornereva și Sichevița, neracordate la rețeaua de distribuţie a energiei electrice, sunt în curs de semnare contractele de finanțare pentru proiectele privind instalarea de sisteme fotovoltaice!

Finanțarea proiectelor o acordă Administrația Fondului de Mediu, iar centralizarea dosarelor a fost făcută la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin, primăriilor fiindu-le acordat tot spijinul pentru întocmirea corectă a documentațiilor. Au fost eligibile gospodăriile situate la cel puţin 2 km faţă de reţeaua naţională de distribuţie a energiei electrice, suma totală aprobată fiind de 4,8 milioane lei. Finanțarea nerambursabilă, acordată prin Programul privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate neracordate la rețeaua de distribuție a energiei electrice, este în procent de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 25.000 lei, inclusiv TVA, pentru fiecare sistem fotovoltaic care deservește o gospodărie.

JCS-N.C.

Articolul Acolo, în izolarea lor, 192 de familii vor avea curent electric! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/acolo-in-izolarea-lor-192-de-familii-vor-avea-curent-electric/2378246/feed/ 0
Podul de la Slatina-Timiş a fost deschis circulaţiei https://caon.ro/podul-de-la-slatina-timis-a-fost-deschis-circulatiei/2378243/ https://caon.ro/podul-de-la-slatina-timis-a-fost-deschis-circulatiei/2378243/#respond Fri, 18 Sep 2020 10:08:57 +0000 https://caon.ro/?p=2378243 SLATINA-TIMIȘ – Informam recent că, urmare a precipitaţiilor abundente căzute la jumătatea lunii iunie, apele râului Timiş au deteriorat unul dintre pilonii de susţinere ai podului care face legătura dintre Slatina-Timiş şi Drumul Naţional 6 (E70)! Pentru a evita o situaţie neprevăzută, autorităţile judeţene au luat atunci măsura preventivă de a închide circulaţia pe acest [...]

Articolul Podul de la Slatina-Timiş a fost deschis circulaţiei apare prima dată în Caon.ro.

]]>
SLATINA-TIMIȘ – Informam recent că, urmare a precipitaţiilor abundente căzute la jumătatea lunii iunie, apele râului Timiş au deteriorat unul dintre pilonii de susţinere ai podului care face legătura dintre Slatina-Timiş şi Drumul Naţional 6 (E70)!

Pentru a evita o situaţie neprevăzută, autorităţile judeţene au luat atunci măsura preventivă de a închide circulaţia pe acest pod care are statut de drum judeţean, lucru care creează neajunsuri atât locuitorilor comunei, care, pentru a ieşi în drumul naţional, sunt nevoiţi să facă un ocol prin Bucoşniţa, cale de 5 kilometri, dar şi turiştilor care pot ajunge la Văliug pe scurtătură, prin Slatina-Timiş.

În aceste condiţii, primarul Gheorghe Roma a hotărât să rezolve problema prin forţe proprii, mergând personal la Bucureşti, la Compania Naţională de Investiţii. El a luat luat decizia de a construi, în regie proprie, un alt pod, pe locul celui care făcea legătura între centrul de comună şi satul aparţinător Sadova Veche, care a fost distrus de inundaţiile din 2010. La Bucureşti, a depus documentaţia pentru construirea unui pod în regim de urgenţă, moment din care Compania Naţională de Investiţii a preluat amplasamentul şi a demarat procedurile pentru realizarea acestuia.

Deşi Gheorghe Roma a avansat ca termen de finalizare a obiectivului sfârşitul acestei luni, iată că podul, a cărui valoare se ridică la 463.000 de lei, bani asiguraţi din bugetul propriu, lucrările începând în data de 17 iulie, a fost deschis circulaţiei vineri, 18 septembrie, la prima oră a dimineţii.

JCS- Gabi Berger

Articolul Podul de la Slatina-Timiş a fost deschis circulaţiei apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/podul-de-la-slatina-timis-a-fost-deschis-circulatiei/2378243/feed/ 0
Ionuţ Chisăliţă crede că altele sunt problemele reşiţenilor https://caon.ro/ionut-chisalita-crede-ca-altele-sunt-problemele-resitenilor/2378241/ https://caon.ro/ionut-chisalita-crede-ca-altele-sunt-problemele-resitenilor/2378241/#respond Fri, 18 Sep 2020 08:59:37 +0000 https://caon.ro/?p=2378241 ADVERTORIAL. Senatorul, candidat pentru poziţia de primar al Reşiţei, spune că a aflat de la cetăţenii urbei că problemele lor sunt altele decât cele pe care le consideră priorităţi administraţia liberală! Candidaţii pentru Primăria şi Consiliul Local Reşiţa, din partea Alianţei PSD-Pro România-Alde, s-au întrunit pentru a prezenta, pe scurt, „Parteneriatul cu şi pentru reşiţeni“, [...]

Articolul Ionuţ Chisăliţă crede că altele sunt problemele reşiţenilor apare prima dată în Caon.ro.

]]>
ADVERTORIAL. Senatorul, candidat pentru poziţia de primar al Reşiţei, spune că a aflat de la cetăţenii urbei că problemele lor sunt altele decât cele pe care le consideră priorităţi administraţia liberală!

Candidaţii pentru Primăria şi Consiliul Local Reşiţa, din partea Alianţei PSD-Pro România-Alde, s-au întrunit pentru a prezenta, pe scurt, „Parteneriatul cu şi pentru reşiţeni“, un program lansat şi denumit astfel pentru că „el este izvorât din discuţiile pe care noi le-am avut înainte şi chiar şi acum cu cetăţenii din municipiul Reşiţa, a declarat Ionuţ Narcis Chisăliţă. Am constatat – şi înainte când am discutat cu ei, şi acum, în această campanie pe care noi o ducem printre oameni – că problemele reale ale Reşiţei şi ale reşiţenilor sunt altele decât cele pe care ni le-a prezentat administraţia actuală reşiţeană liberală. (…) Eu cred că problemele reale ale reşiţenilor sunt altele decât cele care au fost puse pe tavă în cei patru ani de administraţie locală. Noi vom continua să mergem printre oameni, vom încerca să-i convingem că acest parteneriat este cel mai bun pentru reşiţeni. Nu sunt şi nu venim cu nişte lucruri extraordinar de mari. Pentru că, din punctul nostru de vedere şi din ceea ce am discutat cu cetăţenii din Reşiţa, dorinţele lor sau ceea ce-şi doresc ei pentru Reşiţa sunt lucruri mult, mult mai simple, care se pot face“.

Chisăliţă a vorbit despre reducerea impozitelor şi taxelor cu 25%, despre reintroducerea gratuităţilor la transport, aşa cum le cer înapoi unii dintre bunicii urbei, dar şi despre sprijinirea antreprenorilor deja existenţi în Reşiţa şi a celor care doresc să se lanseze aici, fără ca administraţia să tânjească după mari investitori şi mari firme care nu vor veni pe aici prea curând.

„Din păcate, am constatat că cei patru ani de mandat PNL au însemnat practic doar o distanţare faţă de cetăţenii municipiului Reşiţa şi doar priorităţi pe care le-au avut ei şi nu reşiţenii, a subliniat Chisăliţă. Şi acest lucru s-a văzut inclusiv la celebrul concert care a fost pentru deschiderea Centrului – dar la care, din câte am înţeles, încă se lucrează –, concert la care au participat, doar pe bază de invitaţii, doar invitaţii lor. Am primit telefoane de la cetăţeni care au reclamat faptul că nu au putut să participe la acest concert. Şi mie mi se pare normal ca, atunci când faci inaugurarea unui Centru, să participe toţi, pentru că nu este Centrul PNL, este Centrul reşiţenilor. Din păcate, asta au însemnat cei patru ani de administraţie, doar administraţie PNL, nu şi administraţie pentru cetăţenii din Reşiţa. Am participat în toată această campanie printre oameni, şi foarte mulţi dintre ei s-au plâns – şi asta cuprinde şi parteneriatul nostru – şi de impozitele şi taxele pe care ei le plătesc şi care sunt foarte mari în comparaţie cu localităţi similare, municipii-reşedinţă de judeţ“. Asta fără a ţine cont de veniturile mici ale cetăţenilor urbei…

JCS-Antoniu Mocanu

Comandat de Partidul Social Democrat. Executat de NV WOTAN MEDIA. Cod mandatar financiar 21200019

Articolul Ionuţ Chisăliţă crede că altele sunt problemele reşiţenilor apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/ionut-chisalita-crede-ca-altele-sunt-problemele-resitenilor/2378241/feed/ 0
DUNCA: Toată viaţa mea am cumpărat camioane şi schiuri, nicidecum oameni! https://caon.ro/dunca-toata-viata-mea-am-cumparat-camioane-si-schiuri-nicidecum-oameni/2378237/ https://caon.ro/dunca-toata-viata-mea-am-cumparat-camioane-si-schiuri-nicidecum-oameni/2378237/#respond Fri, 18 Sep 2020 07:10:36 +0000 https://caon.ro/?p=2378237 ADVERTORIAL. Asta i-a răspuns Romeo Dunca lui Ion Mocioalcă după ce liderul Pro România a spus în cadrul unei conferinţe, susţinută la Reşiţa, că „nu toţi cărăşenii pot fi cumpăraţi de Dunca“! „Eu ce să cumpăr? Eu n-am cumpărat în viața mea decât lucruri din astea fizice, camioane și schiuri, altceva nu. Ei probabil văzând [...]

Articolul DUNCA: Toată viaţa mea am cumpărat camioane şi schiuri, nicidecum oameni! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
ADVERTORIAL. Asta i-a răspuns Romeo Dunca lui Ion Mocioalcă după ce liderul Pro România a spus în cadrul unei conferinţe, susţinută la Reşiţa, că „nu toţi cărăşenii pot fi cumpăraţi de Dunca“!

„Eu ce să cumpăr? Eu n-am cumpărat în viața mea decât lucruri din astea fizice, camioane și schiuri, altceva nu. Ei probabil văzând că noi avem succes, cred că facem performanță mai mare decât ei, pentru că dacă dânșii cumpărau și reușeau să-și aducă simpatizanți, probabil că la noi, văzând numărul mare de simpatizanți, au extrapolat și au zis noi am cumpărat, am avut, ăștia cumpără mai mult decât noi. Fals! Noi nu cumpărăm, mergem pe maturizarea electoratului, oamenii s-au săturat să știți că în întâlnirile pe care le am cu oamenii prin județ, oamenii chiar sunt entuziasmați că există o șansă reală de schimbare și spun <<domne, ne-am săturat, ne-au mințit destul, să știți că vă vom alege>>. Părerea mea e că vom avea parte de o surpriză, și asta mă încurajează, pentru că a ajunge președinte de CJ cu o majoritate sănătoasă mă obligă să curățăm prostiile făcute de PSD la Consiliul Judeţean“, a spus candidatul PNL la Consiliul Judeţean, Romeo Dunca.

Comandat de Partidul Național Liberal. Executat de NV Wotan Media. Cod mandatar financiar: 21200012

Articolul DUNCA: Toată viaţa mea am cumpărat camioane şi schiuri, nicidecum oameni! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/dunca-toata-viata-mea-am-cumparat-camioane-si-schiuri-nicidecum-oameni/2378237/feed/ 0
Căutăm mecanici profesionişti! https://caon.ro/cautam-mecanici-profesionisti/2378233/ https://caon.ro/cautam-mecanici-profesionisti/2378233/#respond Fri, 18 Sep 2020 06:45:17 +0000 https://caon.ro/?p=2378233 Te pricepi la mecanică? Poţi să vezi maşina altuia ca şi cum ar fi a ta? Eşti serios şi ai experienţă? Atunci hai în echipa ROMCRET Service! Noi te plătim bine, îţi oferim cele mai bune condiţii de muncă. Şi te respectăm! Tu fii doar priceput şi serios! Te aşteptăm! Detalii la telefon: 0727491221!

Articolul Căutăm mecanici profesionişti! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
Te pricepi la mecanică? Poţi să vezi maşina altuia ca şi cum ar fi a ta? Eşti serios şi ai experienţă? Atunci hai în echipa ROMCRET Service! Noi te plătim bine, îţi oferim cele mai bune condiţii de muncă. Şi te respectăm! Tu fii doar priceput şi serios! Te aşteptăm! Detalii la telefon: 0727491221!

Articolul Căutăm mecanici profesionişti! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/cautam-mecanici-profesionisti/2378233/feed/ 0
Reșița a rezistat doar o repriză cu Dobrogea Sud! Butulija: Am pierdut pe fondul oboselii! https://caon.ro/resita-a-rezistat-doar-o-repriza-cu-dobrogea-sud-butulija-am-pierdut-pe-fondul-oboselii/2378230/ https://caon.ro/resita-a-rezistat-doar-o-repriza-cu-dobrogea-sud-butulija-am-pierdut-pe-fondul-oboselii/2378230/#respond Fri, 18 Sep 2020 06:10:41 +0000 https://caon.ro/?p=2378230 REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut și cea de-a treia partidă din miniturneul de la Sfântu Gheorghe, scor 21-29, cu AHC Dobrogea Sud, meci care a contat pentru etapa a III-a a Ligii Zimbrilor! Rosso-nerii au făcut o primă repriză foarte bună, chiar au reușit să conducă până în penultimul minut al primei părți. Jocurile [...]

Articolul Reșița a rezistat doar o repriză cu Dobrogea Sud! Butulija: Am pierdut pe fondul oboselii! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut și cea de-a treia partidă din miniturneul de la Sfântu Gheorghe, scor 21-29, cu AHC Dobrogea Sud, meci care a contat pentru etapa a III-a a Ligii Zimbrilor!

Rosso-nerii au făcut o primă repriză foarte bună, chiar au reușit să conducă până în penultimul minut al primei părți. Jocurile disputate marți și miercuri au afectat însă mult echipa, iar în repriza a doua cu Dobrogea Sud oboseală și-a spus cuvântul, asta și din cauza numărului mic de jucători din cadrul lotului.

„Jocul de joi a fost dificil din mai multe puncte de vedere, dar pot spune că am pierdut pe fondul oboselii acumulate. Am jucat extraordinar aproape toată repriza I, am condus pe tabelă în faţa Constanţei, dar ne-am consumat „motorina”, ca să spun aşa. Suntem doar 15, asta este. În a doua repriză ne-am străduit, dar chiar nu am putut face mai mult. Cu trei portari şi patru jucători tineri, fără nicio experienţă, n-am putut face faţă la trei meciuri în trei zile. A fost prea mult. Îmi pare rău pentru meciul cu CSM București, că n-am reuşit să egalăm şi să luăm măcar un punct. Sper ca norocul care ne-a lipsit acolo să se întoarcă altundeva”, a spus după meci Bojan Butulija, antrenorul CSM Reșița.

Echipa reșițeană se întoarce de la Sfântu Gheorghe fără puncte, iar următoarele etape se vor desfășura în perioada 4-11 octombrie. Ritmul jocurilor va fi tot la fel de alert, cu câte un meci pe zi. Probabil, aceste etape se vor juca tot în cele două săli din Sfântu Gheorghe. Până atunci se speră și în revenirea unora dintre jucătorii accidentați, dar și în rezolvarea problemelor cu viza pentru cei patru stranieri ai Reșiței care nu au putut evolua în primele trei etape!

JCS-Ștefan Moraru

Articolul Reșița a rezistat doar o repriză cu Dobrogea Sud! Butulija: Am pierdut pe fondul oboselii! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/resita-a-rezistat-doar-o-repriza-cu-dobrogea-sud-butulija-am-pierdut-pe-fondul-oboselii/2378230/feed/ 0