Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Progresul Ezeriş – CSO Anina 9-2 (5-1), în etapa cu numărul 26, ultima a campionatului Ligii a IV-a, pe Stadionul Gloria din Reşiţa.

CSO Anina a venit la această partidă cu o echipă extrem de tânără. Gazdele au deschis scorul în minutul 12, când Ciurea l-a angajat excelent în adâncime pe Marişescu, iar acesta a trimis un lob din marginea careului, învingându-l pentru prima oară pe Ştefoni. Oaspeţii au egalat după doar două minute, în urma unui corner executat de Amariei de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Rus, în marginea careului, acesta i-a pasat lui Popa la 11 metri, iar jucătorul Aninei a trimis în plasă pe lângă Andrici. Cei de la Progresul şi-au mărit avantajul în minutul 22, printr-un gol marcat direct din cornerul executat de pe partea dreaptă de Cocoşilă. Gazdele au mai înscris o dată în minutul 30, după o pasă de pe stânga adresată de Ciurea lui Cocoşilă, care a şutat din marginea careului, la colţul lung. În minutul 33, Rusnac, aflat pe stânga, a pasat în centru pentru Ciurea, şutul de la 18 metri al căpitanului gazdelor, deviat de un apărător, păcălindu-l pe Ştefoni, care s-a văzut nevoit să scoată din nou mingea din plasă. Scorul pauzei a fost stabilit un minut mai târziu, de acelaşi Ciurea, care, angajat în adâncime de Marişescu, l-a lobat de la 16 metri pe Ştefoni.

În minutul 50, Cocoşilă, angajat în adâncime de Sîrbu, a intrat în careu şi a şutat din alergare, învingându-l încă o dată pe Ştefoni. S-a făcut 7-1 două minute mai târziu, când Simion a pătruns pe dreapta, a centrat în careu, iar Rusnac a reluat plasat de la 12 metri, în dreapta portarului oaspeţilor. Gazdele au înscris din nou în minutul 62, în urma unei faze în care Albu a centrat de pe aripa stângă, iar Marişescu a pus latul la 8 metri. Elevii lui Adrian Enăşescu şi-au mărit avantajul în minutul 76, în urma unei faze plecate de la Sîrbu, care a executat o lovitură liberă de la 25 de metri până la Marişescu, pe partea dreaptă, iar acesta a centrat în mijlocul careului, de unde Simion a reluat imparabil, cu latul, în plasă. Celălalt gol spectaculos al partidei s-a marcat în faza imediat următoare, atunci când Anina a repus mingea în joc de la centrul terenului, aceasta a fost mişcată, iar Cuzma a şutat direct în poarta gazdelor, surprinzându-l pe Andrici.

Progresul Ezeriş: D. Andrici, F. Guţu, M. Albu, R. Gherghel, M. Curcudel (min. 65, A. Spătaru), R. Ciurea (75, F. Burdan), F. Rusnac, I. Simion (78, P. Corneanu), Al. Cocoşilă (58, I. Budai), H. Marişescu, A. Sîrbu; rezerve: I. Botiz, C. Şodâncă. Antrenor, Adrian Enăşescu.

CSO Anina: I. Ştefoni, S. Jurchescu, L. Fule, A. Pruteanu (46, R. Lupu), R. Rus (63, E. Văduva), A. Savici, D. Gherman, C. Cuzma, D. Amariei, M. Cîrpaciu, S. Popa. Antrenor, Rafael Lupu.

A arbitrat la centru Roberto Svatsinka, asistat la cele două linii de Claudiu Gogu şi Leonard Stoian. Observatori: Marius Popescu, Silviu Haramuz.

Adaugă comentariu