Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a mai bifat un succes în partide amicale. Rosso-nerii s-au impus miercuri, 17 iulie, cu scorul de 1-0 în amicalul cu Ripensia UVT Timișoara. Singurul gol al meciului a fost înscris de Dumitru Daniel Ene în minutul 35.

Timișorenii au avut și ei o bară în repriza a doua, însă până la final scorul a rămas cel  stabilit la pauză, astfel că Reșița a terminat cu victorie în al treilea amical al perioadei de pregătire. Antrenorul Leo Doană s-a declarat mulțumit, de evoluția elevilor săi, care au respectat sarcinile de joc. „Rezultatul nu ne interesează prea mult , dar normal că ne bucurăm atunci când avem rezultatele pozitive. Mă bucur că jucătorii mei au ascultat ce le-am cerut şi au pus în practică, avem încă jucători în teste. Unul este Velici, care a revenit, nu ştiu ce nu i-a plăcut prima dată, dar mă bucur că a revenit, acum trebuie să-l pun pe picioare, pentru că e în urmă faţă de cei care au făcut cantonamentul”, a spus tehnicianul reşiţenilor.

Acesta a început partida de la Timișoara în formula: Zimmermann – Banac, Vasiu, Ehmann, Vădrariu, Săulescu, Breşneni, Poiană, Musteţa, Ene, Cioablă. Au mai intrat Horvath, Dat, Cristea, Manea, Caragea, Ben, Babei, Danci, Vlădia, Velici, Groza şi Rus.

În celelalte jocuri de pregătire disputate până acum, elevii lui Doană au câștigat cu scorul de 2-1 cu FC Universitatea Craiova și s-au văzut învinși, scor 0-1, de Hermannstadt, echipă care evoluează în Liga I. În următorul amical de sâmbătă, CSM Reșița va întâlni, tot în deplasare, o altă colegă de serie, ASU Politehnica Timișoara.

Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea

Adaugă comentariu