Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. În noaptea de Revelion trebuie să străluceşti, trebuie să îţi doreşti să fii superbă! Începe cu braţele, sunt primele care se evidenţiază la o rochie elegantă. Două aplicări de CRIOLIPOLIZĂ şi o şedinţă HIFU la Salon Diva B&G din Caransebeş costă acum doar 500 de lei!

Şi să nu vă fie teamă că grăsimea nu dispare. O să dispară cu un tratament de slăbire ferm.

✔CRIOLIPOLIZA: slabire localizata: 100lei/aplicarea.

✔Sculptor: 4cm după prima sedinta 400lei/sed/90min.

✔ V8C1 👉 ➖rezultate vizibile dupa prima sedinta👉elimina celulita 👉scadere in centimetrii 400lei/ab5sed/50min/sed.

✔PRESOTERAPIE / DRENAJ LIMFATIC: eliminare toxine si grasime 40lei /sed.

Ce este criolipoliza?

Este o procedură non-invazivă care îngheață celulele adipoase în exces, pentru a fi apoi gradual eliminate de organism. Se pare că temperaturile negative extreme afectează celulele adipoase într-o manieră care a dus la perfecționarea metodelor de remodelare a corpului. Procedeul presupune folosirea unor dispozitive de mici sau mari dimensiuni, în funcție de zona tratată. Pe zona ce urmează a fi tratată se aplică un gel, cu rol de protecție a pielii, iar apoi sunt aplicate dispozitivele și este pornit aparatul. Odată pornit aparatul, pliul de grăsime ce urmează a fi tratat este extras în interiorul dispozitivelor, unde rămâne până la sfârșitul tratamentului.

„După câteva minute, vei simți o senzație de frig intens. Nu fii surprinsă dacă această senzație este însoțită de mici înțepături sau crampe. Este normal și se vor diminua când zona devine amorțită. Dup tratament, zona va fi ușor dureroasă la atingere și posibil roșie sau chiar învineţită. Cu toate acestea, te poți întoarce imediat la activitățile obișnuite. Sunt doamne care suportă toate braţele aparatului, dar asta pentru că ele ştiu că au rezultate. “, ne-a spus Geta Stan, şefa Salonului Diva B & G.

Ce se întâmplă cu grăsimea?

La contactul cu temperaturile reci, celulele grase se cristalizează. În două luni, aceste celule adipoase mor, ceea ce stimulează sistemul imunitar să trimită enzime care să dezmembreze aceste celule astfel încât să poată fi eliminate în siguranță de către organism. Ceea ce este interesant este că odată distruse, celulele adipoase nu mai revin.

Detalii şi programări la ☎️0724850733. TE AŞTEPTĂM!