Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipiul figurează pe harta celui mai lung turneu de comedie din ţara noastră.Scena Casei de Cultură „Corneliu Diaconovici“ a Sindicatelor reşiţene, care până nu demult găzduia reprezentaţiile teatrului din municipiu, oferă vineri publicului, de la ora 19.00, spectacolul „Andreea Essca e vinovată pentru tot“, prezentat de trupa profesionistă de comedie Spitalu’ 9, care din 2005 a acumulat o experienţă de scenă de peste 1.500 de apariţii. Evenimentul face parte din cel mai lung turneu de comedie organizat până acum în ţara noastră, cuprinzând 107 oraşe.

Pe lângă pe lângă stand-up, spectacolul cuprinde şi momente de parodie muzicală şi pantomimă. De la întrebările fără răspuns ale lui Cioran, la toate lanţurile lui Guţă, de la stereotipurile vieţii de cuplu, la amintiri din cum era în uter în a treia lună de sarcină, de la Tudy la Bugs Bunny, subiectele sunt gândite să te capteze şi să ofere toate premisele pentru un show pe care ar fi păcat să-l ratezi. Vino să vezi şi să auzi de ce Băsescu are «noroc chior» şi de ce, în România, pe cât eşti mai deştept, pe atât rişti mai mult să rămâi de prost!“, se arată în comunicatul de prezentare a evenimentului.

În perioada următoare, cei despre care Gabi Jugaru spunea că „au un râs molipsitor“ vor susţine spectacole în Vulcan, Petroşani şi Târgu Jiu.

Antoniu Mocanu