Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În cursul zilei de 19 februarie 2012, lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin – Serviciul de Investigarea Fraudelor, au desfăşurat cinci percheziţii domiciliare pe raza municipiului Reşiţa şi a oraşului Bocşa la imobilele unor persoane care făceau parte dintr-o grupare ce acţiona pe linia infracţiunilor de contrabandă cu ţigări.

În urma activăţilor desfăşurate au fost ridicate în vederea cercetărilor 6.860 de pachete de ţigări de diferite mărci de provenienţă din Serbia, două autoturisme, bunuri, înscrisuri şi alte valori. Într-unul din autoturisme au fost găsite ţigări sub capota maşinii, sub bancheta din spate, sub caroserie şi chiar în rezervorul acestuia.

Patru bărbaţi au fost conduşi pentru cercetări la sediul poliţiei şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, unde faţă de T.G., de 34 de ani şi M.F., de 36 de ani a fost luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, iar E.M., de 41 de ani şi M.N., de 36 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru contrabandă, prejudiciul estimat cauzat bugetului de stat ridicându-se la peste 200.000 de lei.

Adaugă comentariu