Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La sfârșitul acestei săptămâni sunt programate întrecerile Campionatului Național de judo U18, finale care vor avea loc în Sala Sporturilor din Craiova.

La această competiție, județul Caraș-Severin ar fi trebuit să fie reprezentat de doi sportivi, calificați după etapa de zonă de la Deva. Din păcate, doar Cătălin Zgârță, legitimat la Muncitorul Reșița, se va prezenta la concurs, urmând să fie însoțit de antrenorul Dan Păștean. Alexandru Chicin, de la Energetica din Caransebeș, nu va participa din două motive – nu va putea coborî la categoria 46 kg și avea șanse minime să urce pe podium, după clsarea pe locul cinci la faza de zonă. Reamintim, Cătălin, deși este în primul an la U18, în calificări s-a clasat pe locul întâi, câștigând toate meciurile înainte de limită.

„Noi sperăm să urcăm pe podium, ne-a declarat antrenorul Dan Păștean. Asta va depinde de mulți factori. De forma sportivă, de tragerea la sorți și de culoarul pe care îl va avea Cătălin. Va fi greu fiindcă vin și componenții lotului național, însă suntem optimiști“.

Adaugă comentariu