Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Municipalitatea va reabilita străzile doar cu firme specializate, pentru a se face lucrări de calitate. Primarul Felix Borcean a declarat că se recurge la o astfel de măsură, după ce reparațiile făcute prin Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare nu au avut efectul scontat, dând ca exemplu strada Tudor Vladimirescu.

„Partea dinspre Pipirig a străzii Tudor Vladimirescu și întreaga stradă: după ce a fost executată această stradă am și renunțat la a mai asfalta străzile cu utilaje proprii, folosim utilajele din dotarea SPIR doar pentru intervenții de reparații superficiale și de plombare a străzilor din Caransebeș, pentru că utilajele folosite sunt vechi și de proastă calitate. De aceea am și recurs ulterior la firme specializate care au executat lucrări la o calitate superioară. Tudor Vladimirescu are doi ani de când a fost refăcută, dar în partea dinspre Pipirig s-au mai executat și câteva lucrări de către AquaCaraș, care au contribuit la deteriorarea suprafeței de asfalt”, a precizat Borcean.

Primarul speră însă că în perioada următoare va avea și vești bune pentru locuitorii municipiului, în ceea ce privește străzile și trotuarele. „Pentru refacerea străzilor am depus două tipuri de proiecte și pentru asfaltare, și pentru trotuare, proiecte cu finanțare guvernamentală. Dacă aceste proiecte vor fi finanțate, vă promit că orașul va arăta cu totul și cu totul altfel. Adică e vorba de circa 60 de kilometri de străzi, aproape tot orașul, o să vă ofer detalii cât de curând”, a concluzionat primarul Caransebeșului.

Adaugă comentariu