Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cine a stat de şase pentru un apartament în promisul ANL pentru medici, de la Reşiţa, din Moroasa, are acum parte de o surpriză: Primăria Reşiţa va construi nu unul, ci şase blocuri ANL, toate urmând să cuprindă câte şase locuinţe.

Adelin Tuţă, şeful Investiţiilor municipalităţii ne-a explicat: „Avem un studiu de fezabilitate pe care proiectantul ni l-a predat zilele acestea, pe care săptămâna viitoare îl vom depune la ANL, la Bucureşti, în vederea finanţării, pentru construirea a şase blocuri a câte şase apartamente, confort I cu două şi cu trei camere. Cele cu două camere vor avea cam 80 de metri pătraţi, iar cu trei – 100 de metri pătraţi. Cu loc de joacă, cu parcări lângă, cu spaţii verzi. În Moroasa, pe strada căpitan Ioan Poptelecan, cu platforme de gunoi subterane. Adică un proiect decent. L-am modificat pe cel vechi, fiindcă am fost la ANL şi ne-au dat nişte indicaţii cum să le facem. Va fi un număr de 36 de locuinţe“.

Oficialul amintea vechiul ANL pentru medici, rămas în stadiu de proiect, ce urma să se construiască tot pe Poptelecan, în locul unor grădini pe care Primăria nu le-a mai scos spre închiriere.

A.M.

10 Comments

 1. Iar medicii de unde îi aduceți,sunt achiziționați și ei cu fonduri europene,cu proiect,cu studii de fezabilitate sau studii medicale, că băi , primărie,noi poate suntem mai proști și nu înțelegem, așa că voi niște țărani intelectuali!Sau până la urmă ve-ti caza electoratul de etnie mai colorată, că ei și alții mai dilimache vă mai cred că noi ceilalți numai vă votam deloc căci nu mai prezentați garanție de mult timp.

  • Deci, dupa spusele tale, ar fi trebuit sa nu se faca ANL-urile, pt ca deti informatii sigure ca nu vor fi medici. Tu spui sa nu se creeze conditii unor eventual medici, ca oricum nu vor veni. De ce nu vin medicii? Pentru ca nu au conditii. Dar nici sa nu cumva sa le asiguram conditii, ca sigur nu vor veni :).

   P.S. „Ve-ti” se scrie „veti”

   • Bai 3ZECI…se scrie „detii” nu „deti” daca tot vrei sa fii tu Politia Gramaticala.Intelege tu ce a vrut sa spuna omul , ca e mai bine asa ! Nu are primaria ce face cu banii sau ce ? Daca esti doctor trebuie sa ai obligatoriu locuinta pusa la dispozitie de primarie ? Daca esti muncitor de rand nu ai drept,asa-i ? Ca nu sunt bani la buget. Cati tineri stau cu parintii sau platesc chirii uriase raportate la salariile de mizerie din Resita si pe primarie o doare-n cot de ei ! Au cumva doctorii mai multe perechi de oute ! La ce salarii au acuma,nu-si permit chirie sau ce ? Prea multa pomana doar pentru unii , dar pe banii altora ! Sa puna mana primaria sa faca drumurile si sa aduca investitori in oras ca pana acum a adus un mare NIMIC !

 2. De ce nu faceti blocurile alea langa spital?
  Ar fi fost mai convenabil pentru medici si ar fi putut fi chemati mai usor la interventie in caz de urgenta majora!

  • Se scrie „eventuali medici” in contextul respectiv, lasa dracului datul de lectii altora si pune mana pe o carte de gramatica, ca numai elucubratii postezi.

 3. Mulțam Costa ,ești omul nostru și ai tot respectul nostru,suntem un grup mai cu umor negru, că ne mai trebuie și așa ceva,e nasol cu primăria că visează cai verzi pe pereți.Toată stima,domnule!

 4. COX și MATRACOX profesorii de gramatică , adevărate sau adevărați papagali agramați și chiar analfabeții naiba să îi pieptene sau să îl pieptene,nu m-ai pupa(ți) în dos primarul.

  • Oligofren analfabet, „nu mai pupati”. MAI, nu m-ai! Dupa ce ca esti oligofren, esti analfabet, esti agramat, mai si semnalizezi!

Adaugă comentariu