Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de fotbal feminin a Reșiței a început pregătirea pe 14 ianuarie, iar obiectivul elevelor antrenate de Daniel Amariei este clasarea pe locul IV-a la finalul campionatului. 

Lotul de jucătoare prezente la primul antrenament din 2019 a fost format din: Elena Ruvila, Mădălina Gînju, Natalija Bozilovic, Florina Buha, Francesca Kovacs, Manuela Jula, Denisa Burdan, Miruna Apro, Maria Rusu, Cătălina Costas, Paula Muntean, Elena Ioana Grigoraș, Andreea Buburuzan, Dorina Onofrei, Ana Ruth, Roxana Rotaru și Cristina Tismonar.

„Am început antrenamentele pe 14 ianuarie, am efectuat vizita medicală și reacomodarea la efort, după care am trecut în sală. Momentan ne aflăm în perioada precompetițională și sper ca vremea să țină cu noi pentru a putea lega două, trei jocuri amicale până pe data de 17 martie. Atunci avem programată prima etapă din returul campionatului. Mă bucur că am reușit să transferăm jucătoare cu experiență care ne vor ajuta. Am mai avea nevoie totuși de două, trei jucătoare pentru a avea dublură pe fiecare post. Începând cu returul acestui campionat ne vom axa foarte mult și pe junioarele din cadrul clubului nostru. Dorim să aducem cât mai multe în lotul de senioare pentru a căpăta experiență și încredere. Mă bucur că reușim să dezvoltăm în cadrul clubului și grupele de junioare care sunt în continuă creștere și menționez că selecția este continuă. Deci, le așteptăm pe tinerele domnișoare care vor să practice acest sport și să ne devină eleve și colege. Pe această cale vreau să le mulțumesc antrenorilor pentru munca depusă cu aceste tinere jucătoare. Alexandru Mitru și Daniel Popescu se ocupă de junioarele clubului și sper ca prin muncă să obținem rezultate pozitive. Ne dorim să terminăm acest campionat pe poziția a IV-a”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei ACS Banat Girls Reșița.

Echipa reșițeană a terminat turul campionatului pe locul VI.