Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În ultimul timp, sunt tot mai multe zvonurile privind recrutări, încorporări, luări în evidenţă ale rezerviştilor. În contextul complicării situaţiei din Ucraina, a ipotezelor că România este posibilă ţintă a unor atacuri, credeţi că este necesar ca serviciul militar să redevină obligatoriu? Tinerii de azi mai sunt pregătiţi să facă armata?

[poll id=”91″]

6 Comments

 1. Voi nu mai aveti despre ce sa scrieti? Bagati frica in oameni in mod gratuit….

  • O vorbă înţeleaptă spune că este mai bine să-ţi fie frică, decât să te sperii.

   • Si ce rezolvi tu de aici de la Resita, din Romania asta amarata daca ti-e frica?

    Razboiul e cea mai mare prostie de pe lumea asta. Crede-ma pe cuvant ca in Revolutie faceam armata la parasutisti si eram la Bucuresti.

    Daca incepe razboi pe la noi plec cat mai departe de aici, doar nu o sa crap pentru ideile stupide ale catorva oameni…

    • ionitatoderita Reply

     NORMAL CA AI DREPTATE! CINE SI-AR DA VIATA PENTRU AVERILE LUI BASESCU ,UDREA HREBENCIUC ,ROMAN ,NASTASE SI MULTI ALTII ,MAI ALES POLITICIENI?
     EU CARE AM FOST MILITAR DE CARIERA NU MI-AS DA VIATA PENTRU TZARA INDIFERENT DACA MA INJURA CINEVA SAU NU,EU NU SUNT PATRIOT SI NU VREAU SA FIU FOLOSIT DE ALTII PENTRU CE NU E AL MEU!
     ROMANIA NU MAI ESTE A MEA ,PENTRU CA STATUL ESTE CONDUS DE MAFIE! NU VOI RASPUNDE NICIODATA CHEMARILOR SI DACA VOI FI OBLIGAT SA RASPUND,CAND VOI PRIMI O ARMA ,STIU CUI TREBUIE SA-I FAC FELUL! MAI INTAI LA JEGURILE CARE AU RUINAT ROMANIA APOI MAI VAD!

     • Te înşeli. Averea lor stă bine mersi în locuri sigure, conturi străine. Nu vor pierde mare lucru. Cei care însă vor pierde TOTUL suntem chiar noi, ăştia mici şi amărâţi, care nu avem ce să ascundem în paradisuri fiscale.

Adaugă comentariu