Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – „Când se dă drumul la apa caldă?“ – aceasta este întrebarea ce răsună în mintea reşiţenilor care fac parte din cele 3.500 de familii care au rămas fidele vechiului sistem de termoficare.

Care este răspunsul dat de către CET 2010? Din cauza divergenţelor la nivel de operator şi administraţie locală, legate de furnizorul de gaz, distribuirea apei calde a fost întreruptă pe termen nelimitat…

3 Comments

  1.  
    Vrem despagubiri de la CET!!!!!Sa ne dea inapoi banii pe care i-am investit in sistemul de incalzire pe orizontala!!!!Vreau inapoi cei 5000 de lei pe care i-am investit si apoi pot sa faca ce vor!Atat timp cat au luat bani de la noi isi permit cu nesimtire sa ne lase fara apa calda!!!!Vrem banii inapoi sau apa calda cat mai repede!Nemernicilor ce sunteti va distrati pe seama noastra?????

  2.  
    Vrem ca Cet-ul sa ne dea inapoi banii pe care i-am investit in sistemul de incalzire pe orizontala!Vreau inapoi cei 5000 de lei si apoi pot sa faca ce vor!!!!Isi permit sa se distreze pe seama noastra,sa-si permita sa si plateasca!!!!Banii inapoi sau apa calda cat mai repede !Nemernicilor ce sunteti cat timp va mai bateti joc de noi?????

  3. Pentru cei care au comentat negativ cele scrise de doamna Carmen – va doresc sa veniti si voi seara acasa dupa o zi intreaga de munca si sa gasesti toata casa in frig, sa-ti inghete mainele dupa 2 minute de spalat, sa-ti doresti o baie calda care pare fireasca, dar nu o ai la 20 de ani si dupa revolutie!
    Domnilor si doamnelor directori – numerosi de la CET-unde sunt banii nostri??? Rusine sa va fie, iar de primar si consilieri, ce sa mai vorbim, votati-i mai departe!!!

Adaugă comentariu