Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Performanță de excepție pentru atleții reșițeni: 20 de medalii la Campionatele Naționale de seniori! Printre câștigători s-au numărat și Ana Rodean și Narcis Mihăilă, care au reușit să-și îndeplinească obiectivul: câștigarea titlurilor naționale în probele lor de marș.

Cei doi au terminat în forță cei 20 de kilometri în parcul „Lunca Argesului” din Pitești. Narcis Mihăilă, legitimat la CSM Reșița și CSU Reșița, a terminat cu timpul de 1 oră 28 de minute și 40 de secunde. Ana Rodean, legitimată la CS Unirea Alba Iulia și CSU Reșița, a terminat concursul după 1 oră 39 de minute și 35 de secunde. La masculin, Marius Cocioran a fost al doilea, cu timpul de 1 oră 29 de minute și 18 secunde, fiind urmat în clasament de Ionuț Pleșu, cu timpul de 1 oră 31 de minute și 12 secunde. La feminin, pe locul secund s-a clasat o altă reșițeancă. Este vorba despre Mihaela Acatrinei, care a avut un timp de 1 oră 44 de minute și 8 secunde. Sportivele Reșiței au încheiat podiumul pentru că Mihaela Pușcașu, de la CSU, a obținut locul al treilea, cu timpul de 1 oră 47 de minute și 8 secunde.

Pentru Narcis Mihăilă urmează o competiție foarte importantă și grea în același timp. Mihăilă este calificat la Campionatul Mondial de atletism din toamnă, de la Doha. Cursa de 50 de km marș din cadrul Campionatului Mondial va avea startul cu jumătate de oră înainte de miezul nopții.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu